Abonnementsartikel

LMB Danmark A/S, som er en del af Lantmännen Maskin, har indgået en langsigtet strategisk samarbejdsaftale omkring distribution af Claas-produkter i Danmark.

Claas og LMB Danmark A/S, en del af Lantmännen Maskin, har indgået en strategisk samarbejdsaftale, der betyder, at LMB Danmark A/S pr. 1. januar 2014 er blevet eksklusiv distributør af Class-traktorer og høstmaskiner i Danmark.

- Vi glæder os over den nye langsigtede aftale med Claas omkring distribution af Claas-traktorer og høstmaskiner i Danmark, hvor vores Skandinaviske reservedelscenter i Malmø er en vigtig del at den samlede setup for at give vore Claas-kunder den optimale service support, siger Håkan Pettersson, bestyrelsesformand for LMB Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Claas har klare vækstmål, og vi udvikler løbende vor globale og europæiske distribution i forhold til dette. Lantmännen koncernen med LMB Danmark A/S har været en loyal Claas-partner igennem mange år, og vi har nu lavet en langsigtet strategisk aftale omkring vækst, samarbejde og udvikling af konkurrencefordele i Danmark, siger Jens Skifter, Claas Regional Director Middle Europe.

Det bliver LMB Danmarks A/S nye adm. direktør Michael Husfeldt, som skal implementere den nye strategi og vækstplan sammen med alle Claas-forhandlerne i Danmark.