Abonnementsartikel

Dansk Maskinhandlerforening får nyt medlem, nemlig Thy Traktor & Maskinservice.

Kurt Bliksted har som ejer af Thy Traktor & Maskinservice valgt at melde sig ind i Dansk Maskinhandlerforening for at kunne matche de krav, der stilles til en moderne maskinhandler

- Jeg har over 11 år opbygget min forretning, og efter vi er blevet forhandlerne af alle produkterne fra HCP, var det tiden at komme ind i en brancheforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det konstaterer Kurt Bliksted, indehaver af Thy Traktor & Maskinservice med hjemsted i Thisted. Med virkning fra april har hans virksomhed været medlem af Dansk Maskinhandlerforening.

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu et medlem, så vi nu har 133 hovedforretninger med i alt 195 udsalgssteder, siger Klaus Nissen, direktør for Dansk Maskinhandlerforening.

Det er Danmarks eneste brancheforening rettet mod maskinhandlere, der sælger maskiner og meget andet til både landbrug, entreprenører, gartnere og private med flere.

I alt har medlemmerne en årlig omsætning på knapt ni milliarder kroner og beskæftiger tæt ved 3.000 medarbejdere med alt inden for salg, service, reservedele, butiksvarer og administration.