Abonnementsartikel

Landbrug & Fødevarers mobile event, "På Sporet af Vores Mad" kommer også til Landbrugsmessen på Gl. Estrup.

I år kommer Landbrug & Fødevarer med en ny udstilling rundt i hele landet for at vise madens vej fra jord til bord. Danske familier får via udstillingen viden om og inspiration til at lave mad med deres børn - og de hjælpes på vej af landmænd.

Alle sanser skal i spil, når Landbrug & Fødevarer stiller den mobile event, På Sporet af Vores Mad, op 10 steder rundt om i hele landet - fra Hjørring i nord til København i øst - og således altså også på Landbrugsmessen Gl. Estrup, som foregår lørdag den 24. og søndag den 25. maj 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målet er, at give danske forbrugere og især børnefamilierne viden om danske råvarer, madlavning, sund kost og ikke mindst, hvordan maden bliver produceret. Det skal ske ved at fortælle om madens vej fra jord til bord, om danske fødevarer og den kvalitet, der er forbundet med danske råvarer.

"På Sporet af Vores Mad" vil være en del af Djursland Landboforenings stand på messen. På standen kan man møde folkevalgte fra Djursland Landboforening samt medarbejdere fra Landbrug & Fødevarer. På standen finder man også informationer om besøgsprojektet ?Djurslandgården?, hvor gårde på Djursland igen i år byder folk velkomne på besøgsdage hen over sommeren.