Abonnementsartikel

Jørgen Sørensen bliver ny produktchef for Massey Ferguson hos AGCO Danmark.

Jørgen Sørensen tiltræder i august stillingen som ny Product Manager for Massey Ferguson traktorer hos AGCO Danmark A/S.

Jørgen Sørensen, der er 42 år, har rødder i landbruget og har stort kendskab til landbrugsmaskinbranchen. Han er uddannet landbrugstekniker fra Vejlby Landbrugsskole, og har i en årrække arbejdet hos Kverneland Group i Danmark, hvor han blandt andet har været servicechef og produktchef for plove, skårlæggere, river/vendere og pressere, ligesom han også har været markedschef hos Kverneland. Han har også erfaring med eftermarkedet, idet han kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos Sparex Ltd. ApS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gennem sin karriere har Jørgen oparbejdet stor viden om landbrug generelt, og han har stor teknisk produktviden samt erfaring med salg. I det daglige arbejde lægger han stor vægt på en tæt kontakt med forhandlere og kunder.

- Jeg glæder mig til at byde Jørgen Sørensen velkommen hos AGCO, og jeg er sikker på, at han kan være med til at sikre Massey Fergusons stadigt voksende succes i Danmark, siger Christian Devantier, adm. direktør hos AGCO Danmark A/S i en pressemeddelelse.