Den kendte traktormand Egon Sørensen skifter 1. maj til HCP Danmark A/S. Det skriver HCP i en pressemeddelelse.

Egon Sørensen skifter efter 28 år den røde kasket fra Massey Ferguson ud med en grøn fra Deutz-Fahr og tiltræder stillingen som distriktschef for Deutz-Fahr i Danmark. Hans tid vil primært blive brugt i felten hos forhandlere og kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver spændende at være med til at give Deutz-Fahr en større markedsandel. Deutz-Fahr har i mine snart 30 år i traktorbranchen altid været kendt for sin høje driftssikkerhed, og jeg har fra sidelinjen kunnet følge mærkets utrolige udvikling de seneste år - så det skal nok lykkes, siger Egon Sørensen, der er uddannet landbrugstekniker fra Vejlby Landbrugsskole og kom til Massey Ferguson i 1985.

Egon Sørensen indgår som distriktschef i HCP Nordics SDF-team, der koordinerer import, markedsføring, salg og service af traktormærkerne Deutz-Fahr, Same og Lamborghini. Her møder Egon to af sine gamle bekendte - produktchef Kristian Dalum er studiekammerat tilbage fra Vejlby Landbrugsskole, og marketingchef SDF Johnny Hansen er mangeårig kollega fra Agco.

Egon Sørensen bor i Ikast og skal med udgangspunkt fra HCP Danmarks hovedkvarter i Krogager ved Grindsted støtte forhandlernes salgsarbejde i hele landet.