Abonnementsartikel

Den kompakte og firecylindrede Fendt 516 Vario ProfiPlus med 165 hestekræfter tilbyder både komfort og teknik, som ellers er forbeholdt langt større traktorer.

Med den nye 500-serie, der omfatter fire modeller i intervallet 125-165 hestekræfter, udfordrer Fendt markedet med en højt specificeret traktor, der blandt andet deler armlænsbetjening og terminal med de tre større modeller fra den tyske producent.

Det ligger ligesom i kortene, at føreren af mindre traktorer må tage til takke med et dårligere sæde, mindre udstyr, dårligere udsyn og et højere støjniveau end kollegaen i en større traktor. Udstyr og komfort koster, og derfor ligger prisen på Fendt 500-serien også i den høje ende. Til gengæld får føreren en trinløs traktor med en lækker kabine, affjedret foraksel og en af markedets største og mest brugervenlige terminaler.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.