Det var en fejl, at blandt andet Bejstrup Maskinstation ikke i bedre tid blev advaret om reparationer på Aggersundbroen.

Der bliver arbejdet på højtryk i Vejdirektoratet på at finde en anden måde at løse reparationsarbejdet på Aggersundbroen på.

Arbejdet skulle være begyndt den 28. april, men protester fra blandt andet Bejstrup Maskinstation fik flere borgmestre til at gå ind i sagen. Arbejdet er derfor udskudt på ubestemt tid, og hos Vejdirektoratet drøfter man nu andre løsninger, som er mere holdbare.

- Der er fordele og ulemper ved alle løsninger, både når det kommer til, hvem man generer, hvor lang tid man generer, og hvordan man skal genere. Vi arbejder nu på højtryk på at finde den løsning, der har den bedste balance, siger anlægs- og driftsdirektør hos Vejdirektoratet, Jens Jørgen Holmboe.

Som tidligere fortalt ville det koste Bejstrup Maskinstation omkring 3 millioner kroner, at broen blev lukket midt i højsæsonen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Direktør Per Kold Kristiansen var særligt frustreret over, at maskinstationen ikke var blevet advaret om, at reparationsarbejdet begyndte. Noget man først opdagede, da man så skiltene ved broen få dage før, arbejdet skulle begynde.

Det er også beklageligt, siger Jens Jørgen Holmboe, der fortæller, at man normalt giver besked flere måneder i forvejen.

- I dette tilfælde har vi lavet en fejl. Vi var ikke tidligt nok ude og lave den forventningsafstemning, som det jo handler om. Det må vi erkende. Nu handler det så om at finde ud af, hvordan vi løser det fremadrettet, siger han.