Abonnementsartikel

J hundahl har Tempo på majssåmaskiner-salget og har allerede solgt tre til kommende sæson.

Der er Tempo på salget af majssåmaskiner fra J Hundahl i Vestjylland, hvor de to afdelinger i henholdsvis Skive på Salling og Thisted i Thy har solgt tre Väderstad Tempo majssåmaskiner til kommende sæson.

Der er tale om tre Tempo F otte rækkede majssåmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De kommende Väderstad majssåmaskine kunder er Hans Rauff Hansen, Tastum syd for Skive, Lars Kristensen, Elmegaarden nær Frederiks ved Viborg og Morsø Maskinstation på Mors.

- Morsø Maskinstation har købt maskinen uden gødningstank og bygger selv en tank på til flydende gødning, fortæller Peter Nielsen, produktspecialist hos Väderstad Danmark. 

- Maskinen til Hans Rauff Hansen bliver leveret med den fast gødningstank, men kunden bygger selv en 2.000 liters flydende gødningstank på såmaskinen.

Flotte testresultater

Lars Kristensens maskine skal bruges med fastgødning, og han valgte maskinen på baggrunden af maskinens stabilitet.

- Efter jeg har set fabrikken i Sverige, så produktet utrolig stabilt ud, og sammen med det gode forhold til J Hundahl så faldt valget på Väderstad majssåmaskinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu bliver det for alvor spændende, om majssåmaskinerne indfrier forventningerne i marken, og Maskinbladet følger op på leveringerne af maskinerne.