Abonnementsartikel

Rådgivningsvirksomhedens nye formand kommer fra en landboforening i Trekantsområdet.

Bestyrelsen for LMO har konstitueret sig med en ny formand - Nis Hjort fra Vejle-Fredericia Landboforening. Nis Hjort er 53 år og har en bedrift i Skærup mellem Vejle og Fredericia med 100 malkekøer og lige så mange hektar.

Han har siden december 2013 været første næstformand i LMO's bestyrelse, men skal nu altså stå i spidsen for bestyrelsen og således være med til at udstikke kursen for rådgivningsvirksomheden, der har 375 medarbejdere, som bistår cirka 6.500 kunder fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Silkeborg, Aars og på Samsø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver meget spændende at være med helt i front. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med de nye opgaver, som der venter mig og fortsætte det gode arbejde, som Steen Vindum har lagt i bestyrelsen, siger Nis Hjort og fortsætter:

- Det er efter min mening meget vigtigt, at vi fortsat har fokus på det brede samarbejde i bestyrelsen, hvilket både er til gavn og glæde for alle ejerforeningerne samt forretningen LMO.

Direktør glæder sig

LMO's administrerende direktør Jan Winther glæder sig til samarbejdet med den nye formand i en tid, hvor der er mange udfordringer at tage fat på.

- Jeg er overbevist om, at jeg vil få et godt og konstruktivt samarbejde med Nis Hjort og det nye formandskab i det hele taget. Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med tidligere formand Steen Vindum, men nu kommer der en ny tid med nye muligheder. LMO er inde i en positiv udvikling, og det er jeg sikker på vil fortsætte - også med en ny formand i spidsen for bestyrelsen, siger Jan Winther.

Anders Ahrenfeldt blev valgt som LMO's første næstformand, Peter Sommer Jensen som anden næstformand og Morten Laursen som tredje næstformand.