Abonnementsartikel

Bred motorhjelm, otte hjul og knap 600 hestekræfter bevidner om stor styrke fra topmodellen i John Deere 9R-serien - som har et godt dansk touch.

Den største serieproducerede John Deere-traktorer er topmodellen i 9R-serien, og det er netop den PowerGear har kastet sig over i denne udgave. Testtraktoren kører til dagligt på Omvraa Maskinstation i det midtjyske, og man kan spørge sig selv, om der kommer flere af denne størrelses traktorer til Danmark? Svaret er ja. De seneste år er der solgt flere og flere knækstyret traktorer i Danmark, som først og fremmest sælges på grund af den overlegne kraftstyrke.

PowerGears testtraktor er ingen undtagelse, som med en 13,5 liters John Deere PowerTech PSX motor uden problemer rykker af sted med den 6,0 meter brede Horsch Terrano harve i 20 centimeters arbejdsdybde, dog i overvejende sandet jord. Traktoren yder 560 nomielle hestekræter, og med boost vokser hestekræfterne til 616.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.