Jysk maskinforretning udvider sortimentet med nye maskiner.

Pr. 1. april 2014 overtager Vejen-virksomheden Lindbergmotor A/S al import og salg af minilæssere, der tidligere er solgt under navnet Job-Mann gennem firmaet Boisen Business i Vojens.

Lindbergmotor er i et søsterselskab til P. Lindberg Maskinforretning A/S i Vejen, som i mere end 150 år har leveret varer til det danske landbrug.

Serien omfatter en række af læssemaskiner fra 1,3 til 4,2 tons samt et komplet reservedelsprogram til maskinerne. Minilæsserne skifter i samme forbindelse navn til LIMO-Loaders og vil udelukkende blive solgt gennem et forhandlernet.

- Vi er glade for at få minlæssere i sortimentet - for os er det en helt naturlig udvikling af forretningen, fortæller administrerende direktør i Lindbergmotor, Christian Pedersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi vil med minilæssere i programmet være en mere komplet leverandør, og vi glæder os til at kunne præsentere LIMO-Loader-serien, siger han.

I forbindelse med satsningen har han ansat Jesper Boisen som salgschef i Lindbergmotor.

Jesper Boisen har tidligere været ansat ved Boisen Business, og har derfor et indgående kendskab til minilæsserne og markedet for dem.