Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er nu for alvor rigtig i gang og den sidste vinder i marts måned af ’Ugens billede’ er fundet.

Denne gang kaster vi et blik tilbage til høsten 2013, og på billedet ses en Claas Lexion 770 som læsser endnu et læs korn af til John Deer 7810. Billedet er taget den 2. august 2013 ved Oppelstrup nær Aalborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billedet er taget af Dennis Zepernick.

Dennis's billede går nu videre i konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.