Abonnementsartikel

Agrotek A/S i Hobro har netop overtaget Gregoire-Besson forhandlingen i Himmerland. Nyhederne demonstreres flere steder i næste uge.

Agrotek A/S i Hobro har fra 1. marts overtaget forhandlingen af de franske Gregoire-Besson jordbearbejdnings-redskaber i Himmerland, efter at samarbejdet med en tidligere forhandler i samme område er ophørt.

Agrotek har tidligere solgt Gregoire-Besson, men har siden 2009 koncentreret sig om eftermarkedet til eksisterende Gregoire-Besson kunder. Derfor er det med tydelig tilfredshed, at importøren af de franske redskaber, Brøns Maskinforretning, nu byder Agrotek A/S velkommen i skaren af de op mod 20 Gregoire-Besson forhandlere i det øvrige Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Netop Himmerland er ét af de områder, hvor der kører rigtig mange Gregoire-Besson plove. Det er derfor vigtigt, at kunderne ved, hvor de kan søge hjælp, hvad enten det drejer sig om service, slid- og reservedele eller salg, siger Anders Clemmensen, Brøns Maskinforretning.

Ny jordpakker

I forbindelse med den nye forhandling er Gregoire-Besson aktuel med en nyhed, nemlig en ny jordpakker, kaldet ANDPAK, som passer til Gregoire-Besson RW8 serien. Pakkeren, som er fuldt integreret på ploven, tilbydes til fire-, fem- og seks-furede plove. Konceptet er især meget efterspurgt på mildere jorde, hvor pakkeren knuser knoldene og komprimerer jorden. Jorden bliver mere fast at køre på, hvilket gør den efterfølgende jordbearbejdning lettere og brændstofforbruget mindre. En anden gevinst ved ANDPAK er den mindre fordampning fra jorden og bedre kapillære virkning som følge af pakningen.

Brøns Maskinforretning har længe ønsket sig en integreret jordpakker til plovprogrammet og var derfor selv aktiv i forbindelse med udviklingen af den første model. Efterfølgende har Gregoire-Besson videreudviklet på ideen, og på Agritechnica 2013 blev den for første gang vist frem for offentligheden.

Demo'er i næste uge

Gregoire Besson passer godt ind i det eksisterende produktprogram hos Agrotek, som omfatter blandt andet Valtra, JCB, Pöttinger, He-Va, MultiOne og Hardi.

Brøns Maskinforretning holder i næste uge flere Gregoire-Besson jorddemonstrationer, hvor kunderne kan se Solis og Crossland harverne samt RWY8 med ANDPAK og RWY6 plovene køre. Det sker tirsdag den 11. marts hos Lautrup, Sommervej 12, 6760, Ribe, onsdag den 12. marts hos Skjødt, Vejlevej 76, 8766 Nørre Snede og torsdag den 13. marts hos Grøn, Sankt Annevej, 9610 Nørager, alle dage fra kl. 11 til 15.30.