Abonnementsartikel

Nordjyllands Politi beder offentligheden om hjælp i sag om hjemmerøveri natten til fredag.

Natten til fredag blev et ægtepar fra Stinesminde uden for Hobro udsat for et hjemmerøveri, da tre mænd sandsynligvis af østeuropæisk oprindelse kravlede ind ad et badeværelsesvindue og derefter bagbandt parret. Røverne kørte fra huset i parrets Audi Q5 og forsøgte kl. 5.05 at hæve penge i en Danske Bank-hæveautomat i Hadsund.

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner heriblandt en traktorfører. Til Maskinbladet.dk fortæller politikommissær Preben Møller, at den første patruljevogn, der kom frem til gerningsstedet, på vejen til Stinesminde tidligt fredag morgen overhalede en traktor med gult rotorblink og frontskovl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var mellem 6.30 og 6.45 fredag morgen. Betjentene når ikke at se farven på traktoren, men registrerer det gule blink. Føren vil vi gerne i kontakt med, siger Preben Møller.

Han kan kontaktes på telefon 72581367.

De tre mænd beskrives på følgende måde. A: Mand, mulig østeuropæer, ca. 180-185 cm høj, kraftig/stærk af bygning, iført grå hættetrøje, sort elefanthue og sort/hvide Nike sneekers. B+C: Mand, mulig østeuropæer, ca. 170-175 cm høj, almindelig af bygning, iført sort elefanthue og iført gummihandsker.