Abonnementsartikel

Danish Agro-koncernen har forfremmet Søren Møgelvang Nielsen til kommunikationsdirektør med overordnet ansvar for kommunikation og marketing på koncernplan.

Det sker blandt andet for at styrke koncernens identitet i Danmark og internationalt.

Danish Agros kraftige vækst og internationalisering gennem de seneste år har gjort kommunikation og marketing til meget vigtige fokusområder i koncernen, og derfor er den hidtidige kommunikationschef siden 2012, Søren Møgelvang Nielsen, blevet forfremmet til kommunikationsdirektør med ansvar for både kommunikation og marketing på koncernplan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal være klare og tydelige i vores kommunikation over for kunder, ejere og samarbejdspartnere, og vi skal i højere grad have udnyttet synergier på tværs af koncernens selskaber og landegrænser inden for dette område. Det er en vigtig forudsætning for at få en effektiv sammenhæng i vores forretning, siger koncernchef Christian Junker.

- Derfor har vi nu etableret en særskilt stabsfunktion for kommunikation og marketing med direkte reference til direktionen. Søren Møgelvang Nielsen bliver udnævnt til kommunikationsdirektør og bliver ansvarlig for den nye afdeling. Vi har været meget tilfredse med den indsats og de resultater, som Søren Møgelvang Nielsen har leveret mens han har været hos os, og vi er helt sikre på, at han vil kunne bidrage til endnu stærkere kommunikation og marketing i Danish Agro, siger Christian Junker.

Den nyudnævnte kommunikationsdirektør, Søren Møgelvang Nielsen, siger om sin nye rolle:

- I slutningen af 2013 indledte vi en proces, hvor vi strømliner branding på tværs af koncernen. Dette er blot første skridt i retning mod en styrket identitet for Danish Agro-koncernen både i Danmark og internationalt. Det skal blandt andet være med til at tydeliggøre ejerforhold og samlet produktudvalg over for vores kunder og samarbejdspartnere. Derudover er der også store synergier at hente ved øget koordinering af marketingkampagner og -aktiviteter på tværs af koncernen, siger Søren Møgelvang Nielsen.