Abonnementsartikel

ScanMek slog alle tidligere rekorder.

- Vi skulle måske overveje at holde ScanMek hver weekend. Det er i hvert fald vanskeligt at få armene ned oven på et maskinsalg for tæt på 20 millioner kroner. ScanMek 2014 har slået alle tidligere rekorder, og det er helt tydeligt, at messen nu sidder krystalklart i masser af maskinfolks bevidsthed.

Sådan lyder det fra salgschef Henrik Kirketerp-Møller og kollegerne hos Scantruck A/S i Skive, der havde en herlig weekend med ScanMek.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var syvende gang, at der var ScanMek-udstilling. Der har tidligere været stor tilfredshed med både besøgstallet og antallet af solgt maskiner, men 2014-messen slog alle rekorder.

Positiv stemning

- På ScanMek 2013 solgte vi 32 maskiner, og det var flot og ny rekord. Men i år blev det til ikke færre end 57 solgte maskiner med næsten fifty-fifty fordeling mellem nye og brugte. En omsætning på næsten 20 millioner kroner fortæller meget om, at der er ganske mange store maskiner imellem. Og vi har solgt lystigt at både Komatsu, Manitou, Atlas og Mustang, fortæller Henrik Kirketerp-Møller.

- Det helt forrygende salg er et klart signal om, at stemningen er positiv i bygge- og anlægsbranchen, og at der også er absolut positive tendenser i landbruget. Krisestemningen er vendt til optimisme. Folk ser fremad, vurderer Scantrucks salgschef.

Omkring 3.500 gæster var med til at sætte ny besøgsrekord. Og de fremmødte købte ikke kun maskiner. I løbet af de to ScanMek-dage blev der langet lige knap 5.000 pølser over disken.