Abonnementsartikel

Det bliver snart billigere for små virksomheder uden ansatte at være medlem af Danske Anlægsgartnere.

- Vi ved, at der er kompetente anlægsgartnermestre derude, som gerne vil optages i foreningen, men som hidtil har været tilbageholdende på grund af kontingentet. Dette er især udpræget for virksomheder uden ansatte, selvom netop de mindste virksomheder har særligt brug for det faglige netværk, rådgivning, garantifond og ankenævn, som vi blandt andet stiller til rådighed. Det er dem, som vi rækker hånden ud til med denne beslutning.

Sådan siger Danske Anlægsgartneres direktør, Michael Petersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danske Anlægsgartnere har besluttet, at det snart skal være billigere for små virksomheder uden ansatte at være medlem af Danske Anlægsgartnere. Brancheforeningen tager nemlig konsekvensen af, at det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen som enkeltmandsvirksomhed og sænker kontingentet markant.

Helt konkret vil enkeltmandsvirksomheder fra 1. oktober 2014 kunne nøjes med at betale et årskontingent på cirka 6.000 kroner. Ændringen gælder også for virksomheder, hvor en medarbejdende ægtefælle er eneste medarbejder ud over ejere, og det er endnu billigere det første år, hvor alle nye medlemmer kan nøjes med at betale en fast introduktionspris på 5.000 kroner uanset virksomhedens størrelse.