Case IH Puma 230CVX blev igen i 2013 den meste solgte traktor i Danmark med hele 88 styk. Puma 230CVX bevarer dermed den førsteplads, som modellen også kunne bryste sig med i 2012. Det er første gang i nyere tid, at det er lykkedes en traktor model at bevare sin topplacering.

- Jeg er utroligt stolt, lyder det slet og ret fra direktør Peter Friis fra Case IH, der tilføjer, at det har krævet hårdt arbejde af alle for at nå et salg på hele 88 styk af en model.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi oplever, at kunderne går målrettet efter topmodellen i Puma serien, fordi modellen matcher rigtig mange landmænds behov i dag med stort overskud af kræfter, ligesom den er en behagelig og letkørt traktor, siger Peter Friis.

Puma 230CVX leverer 228 hestekræfter. Derudover booster motoren under PTO og transport-opgaver op til 269 hestekræfter.

Det er ikke bare i Danmark at Puma'en har bidt sig fast. Også i resten af Europa er den en supersælger. Netop derfor blev der på Agritechnica i november lanceret en "Platin" udgave der fejrer, at man på bare fem år har produceret 40.000 Puma-traktorer på fabrikken i Østrig. Platin-udgaven er med lædersæder og læderrat samt mulighed for sort metallak og krom-udstødning.