Abonnementsartikel

Den første vinder af Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er nu skudt i gang og den første vinder af ’Ugens billede’ er fundet. Kasper Mejnertsen har taget dette billede på New Zealand hos Hayden Mackenzie Contracting Ltd, hvor høsten netop er gået igang.

 Kasper Mejnertsens billede går nu videre i konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er dig der bestemmer, hvem der vinder ’Månedens billede’, da en afstemning bliver startede op på Maskinbladet.dk senere på måneden.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.