Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard har solgt Väderstad såmaskiner på sammenlagt 145 meter i 2013, nu samler virksomheden de brugte maskiner ét sted.

Der er kommet mange nye Väderstad såmaskiner ud på de danske marker i 2013. S.D. Kjærsgaard A/S har fra alle afdelinger solgt såmaskiner i 2013 på samlet arbejdsbredde på 145 meter.

- Dette betyder, at vi nu kan samle knap 20 brugte såmaskiner på vores nyoprettet brugtcenter i Vrå, i Nordjylland fortæller Kjeld Uhrenholt, sælger hos S. D. Kjærsgaard A/S i Vrå.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ideen med at etablere vores Väderstad-brugtcenter er at få alle de maskiner, vi har på lager, samlet på ét sted for at gøre det nemmere for interesserede, fortæller han.

S.D. Kjærsgaard kan dermed samle knap 20 brugte såmaskiner i Vrå og i blandt de 20 brugte såmaskiner er der 11 brugte Väderstad såmaskiner.

Større kapacitet

- I vores område oplever vi, at mange går væk fra rotorharvekombinationerne. Ved at vælge en Väderstad-såmaskine opnås et mærkbart løft i kapaciteten, ikke mindst fordi Väderstad maskinerne har meget store korntanke, forklarer den nordjyske maskinsælger.

- Selv Väderstad-såmaskiner, der har nogle år på bagen, er efterspurgte. Inden maskinerne bliver leveret, bliver de klargjort med nye sliddele, så de kører som nye maskiner, slår Kjeld Uhrenholt fast.

Väderstad-brugtcentret i Vrå rummer også harver fra den svenske maskinproducent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salgsteamet hos S. D. Kjærsgaard A/S i Vrå er netop blevet udvidet med den nyansatte sælger Bo Rævdal.