Der har hidtil været et stort internationalt islæt på NutriFair, specialmessen for animalsk landbrugsproduktion. 2014-udgaven bliver ingen undtagelse, og det kan blandt andre den sydsjællandske virksomhed Jorenku tage en del af æren for.

Firmaet, som producerer tørhygiejnemidlet Staldren, har nemlig inviteret kunder og forhandlere fra hele verden med til NutriFair. Det har indtil videre 60 personer fra hele 45 forskellige lande takket ja til. Deltagerne kommer blandt andet fra Ghana, Kenya, Sydafrika, Uganda, Malaysia, Thailand, Korea, Vietnam, Burma, Dubai, Egypten, Saudi Arabien samt en række europæiske lande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har en stand på 220 kvadratmeter, og her vil vi blandt andet afholde seminarer for vores inviterede gæster, hvor specialister fortæller om brugen af Staldren til de forskellige dyregrupper. Men alle besøgende på messen er naturligvis meget velkomne til at deltage i seminarerne, for det er ikke kun de inviterede, der kan få glæde af vores produkter og knowhow, understreger Johnni Pedersen.

Arrangør-glæde

Han tilføjer, at den internationale gruppe repræsenterer en lang række driftige importører og forhandlere, som hele tiden er på udkig efter nye produkter i sortimentet.

- Så både de og udstillerne har mulighed for at knytte frugtbare kontakter på NutriFair, konstaterer han.

Peter Sunesen, projektleder i MESSE C, glæder sig over den voksende internationale bevågenhed på NutriFair.

- Vi kan for alvor mærke, at messen er blevet kendt som et fremragende udstillingsvindue for den animalske landbrugsproduktion. Så vi glæder os til at tage rigtig godt imod både Jorenkus gæster og alle de andre danske og internationale besøgende, siger Peter Sunesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair finder sted den 22.-23. januar 2014.