Abonnementsartikel

Over 500 maskiner skiftede i går ejer. Hjallerup Maskinforretning står kun tilbage med syv maskiner efter Danmarks største maskinauktion i går.

Det endelig besøgstal i går ved Danmarks største maskinauktion lyder på godt 5.000 interesseret, hvoraf der var 1.000 bydende. Lidt over 500 maskiner blev solgt på auktionen, og der står i dag kun syv maskiner, som ikke blev budt på. Det tog kun 8 timer, at sælge de 532 brugte maskiner og omsætningen for auktionen lyder på knap 20 millioner kroner.

- Jeg er godt tilfreds med auktionen, og brugtprisen blev holdt stabil og endda lidt over vurderingen, fortæller Lars Petersen, direktør hos Hjallerup Maskinforretning A/S dagen derpå for den store auktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinerne er blevet solgt til hele landet, og også lidt til udlandet, hvor Sverige er den største aftager. I løbet af et par dage bliver samtlige maskiner afhentet.

Første og sidste kæmpe auktion

Lars Petersen fortæller, at det både er første og sidste gang, at der bliver holdt en så stor auktion i Hjallerup:

- Der er slet ingen tvivl om, at dagen i går var en stor succes, men jeg vil forsikre om, at vi ikke vil gentage succes, da jeg aldrig vil have så mange brugte maskiner på lager igen.

Lars Petersen fortæller, at efterspørgselen på nye maskiner har gjort, at de brugte maskiner har hobet sig op, og generelt i Danmark er der en stor brugt ?boble?.

Hjallerup Maskinforretning havde stor succes med handel af både værktøj og arbejdstøj i den store butik på.