Abonnementsartikel

Massey Fergusons traktorflagskib MF8690 er knapt nok kommet i marken endnu i Danmark. Men alligevel har modellen allerede taget flere priser og guldmedaljer. For nylig tog MF8690 den tredje guldmedalje på en udstilling i Tyskland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Demopark Show" er Tysklands største udstilling, når det gælder have- parkbranchen og det kommunale område. Udstillingen besøges af over 25.000 gæster.

Det er den femte pris, den røde maskine tager, siden den blev vist første gang sidste sommer. Igen var det den nye SCR katalysator med tilsætning af AdBlue, der gjorde dommerne imponerede.

I alt blev der delt seks guld- og 10 sølvemedaljer ud på udstillingen - medaljer givet for de bedste nyheder på udstillingen.

- Vi er stolte af de mange anerkendelser, vi har fået med MF8690. Det er trods alt uafhængige dommere, der i alle tilfælde har tildelt os de fine priser, siger Richard Markwell, vice præsident og administrerende direktør hos Massey Ferguson Europa.

MF8600-serien kan pryde sig af "Tractor of the Year 2009" og prisen "Golden Tractor Design", som blev tildelt på den italienske EIMA-udstilling. Ligeledes er det blevet til en guldmedalje for OptiRide Plus-affjedringen af førerhuset på SIMA Show i Paris, en guldmedalje for innovation på Agro Mash Expo i Ungarn og så altså den seneste af slagsen på den tyske udstilling.