Abonnementsartikel

Selskabet planlægger at udstede konvertible obligationer og inviterer derfor til informationsmøde, hvor selskabets mål og investeringer for de kommende år præsenteres.

Siden DCH International indledte svineproduktion i Rumænien i 2006, har selskabet haft en gennemsnitlig vækst på 30 procent om året og blev på den baggrund nomineret til årets vækstvirksomhed ved konferencen "Vækst 2013". Nu skruer man yderligere på volumen-knappen.

- I det kommende år forventer vi at udvide produktionen i Rumænien med 3.200, søer og der er mange flere investeringer på vej, siger adm. direktør Lars V. Drescher i en pressemeddelelse. Det er blandt andet disse investeringer, som en forestående obligationsudstedelse skal bidrage til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestyrelsesformand, Carsten Lind Pedersen fastslår, at kapitaludvidelsen udelukkende skal finansiere vækst.

- DCH International driver en sund forretning. Selskabet har en egenkapital på omkring 265 millioner og en prognose for i år viser, at vi vil ende med et årsresultat på omkring 30 millioner kroner. Så det handler bestemt ikke om, at vi er i knibe, understreger han.

DCH International udsteder konvertible obligationer for 25-50 millioner kroner med en forrentning på 6,5 procent p.a. Investorer skal mindst erhverve obligationer for 750.000 kroner.

I forbindelse hermed inviterer selskabet til informationsmøde den 18. december kl. 13.00-15.00 på Best Western Hotel Kronprinds Frederik i Fredericia. Mødet vil blandt andet omfatte en præsentation af selskabets vækststrategi, de kommende investeringer samt vilkårene for de konvertible obligationer.

DCH International A/S er et produktionsselskab, som driver svineproduktion på underforsynede markeder. Selskabet blev etableret i 2001 som et holdingselskab for svinefarmen Canmark Family Farming Ltd. i Canada. Canmark er i dag inde i en salgsproces, og DCH International?s øjne er rettet mod Rumænien, hvor der er seks datterselskaber med i alt 220 ansatte. Selskaberne har 8.000 søer, som producerer 240.000 slagtesvin årligt. Der dyrkes 3.000 hektar jord og produceres dagligt 200 tons foder på egen foderfabrik.