Hedegaard Foods, der årligt håndterer mere end en milliard æg i Danmark og Sverige, har netop købt de sidste 30 procent af aktierne i Sverige største ægpakkeri, Svenska Lantägg AB. Det er det svenske selskabs grundlægger Håkon Andersson, der har valgt at sælge sine aktier.

- Hedegaard foods opkøbte Svenska Lantägg AB i april 2011, og det er en investering vi har været meget tilfredse med. Samarbejdet med Svenska Lantäggs grundlægger, Håkon Andersson, har været godt og konstruktivt, og det glæder os, at vi nu får mulighed for at købe de resterende aktier. Det er med til at styrke vores position i Sverige, siger administrerende direktør Ivan Noes Jørgensen, Hedegaard Foods.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden investeringen i Svenska Lantägg AB har fokus været på, at få selskabet fuldt ud implementeret i Hedegaard-koncernen. Der er derfor blandt andet blevet investeret 45 millioner kroner i automatisering og sammenlægning af to anlæg i Sverige, som skal være med til at bane vejen for en styrket position på det svenske marked.