Abonnementsartikel

Ung mafialeder fra Calabrien tilstod forleden makabert drab på rival, der tilsyneladende blev ædt af svin, mens han stadig var i live.

En lokal mafialeder, 24-årige Simone Pepe, fra byen Ndrangheta i Calabrien i den sydlige del af støvlelandet tilstod forleden under en retssag, at han sidste år gennemtævede en rival med jernstænger og smed ham i en svinesti, hvor dyrene endte med at æde ham. Det skriver Ekstra Bladet.

- Det var så tilfredsstillende at høre ham skrige. Mamma mia, hvor han kunne skrige. Jeg kunne ikke se det mindste af hans lig bagefter. Folk siger, at svinene nogle gange efterlader noget. Men i sidste ende var der intet tilbage. Sådanne svin kan virkelig æde, siger Simone Pepe på de båndudskrifter, der er fremlagt i retten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Retssagen er kulminationen på et stor undercover politioperation, og politiet har ligeledes anklaget den unge mafioso for at stå bag flere andre mord. Politiet har ud over Simone Pepe anholdt yderligere 20 personer og beslaglagt flere millioner euro.

En lokal talsmand for politiet har ifølge Ekstra Bladet udtalt, at drabet blot er den seneste handling i en blodig fejde mellem to rivaliserende familier, som går helt tilbage til 1950'erne.

- Pepe var særlig brutal. Ved at fodre svin med sit offer troede han, at han ville opnå respekt hos såvel rivaler som hos sine egne, siger talsmand.

Mafia-organisationen i det sydlige Italien var i årtier kendt for at bortføre rige mennesker i den nordlige del af landet og kræve løsesum. Deres aktiviteter og rivalisering med andre grupper menes at have kostet omkring 300 mennesker livet.