JF har 20 års erfaring med udvikling og produktion af fuldfodervogne. Gennem alle årene har videreudvikling af vognene været i højsædet. Det har resulteret i en stor markedsandel af fuldfodervogne på det danske og udenlandske markeder.

Nogle ønsker at blande homogent strukturfoder, mens andre ønsker en mere kompakt foderløsning, og JF har i løbet af året testet nyt udstyr for individuel tilpasning af blandesneglene, så de kan tilpasses den enkelte bedrifts behov. Formålet er at optimere blandingen af det mere kompakte foder, men samtidig også minimere det nødvendige ekstra kraftbehov og brændstofforbrug til denne type blandinger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over at kunne tilbyde et udvalg af "værktøjer" til blandesneglen for individuel tilpasning, har JF også opgraderet alle sneglene, så samtlige sneglevindinger nu er fremstillet i 15 millimeter højstyrkestål af kvaliteten S500.

Simple justeringer

JF tilbyder udelukkende originale snegle produceret på JF’s egen fabrik. For nogle landmænd vil JF’s nye snegleforlænger være løsningen, men i mange tilfælde vil en simpel tilpasning af de eksisterende snegle i kombination med korrekt knivbestykning være en mere optimal løsning til håndtering af blandt andet kompakt foder. Virksomheden tilbyder tilpasninger og reparationskit til eksisterende snegle, og er blanderen indenfor garantiperioden, opretholdes garantien.

JF’s erfaring er, at blandeprocessen i blanderen ofte med meget små og simple justeringer kan optimeres.