Abonnementsartikel

Efter en årrække med eksterne interessenter som medejere, overtager John Gråkjær og hans familie nu det fulde ejerskab i den virksomhed, han selv grundlagde for mere end 40 år siden.

Gråkjær A/S opfører landbrugs- og erhvervsbyggeri i en række europæiske lande og er på landbrugssiden at regne blandt Nordeuropas førende entreprenørvirksomheder. De mange års erfaring og medarbejdernes kompetencer har båret virksomheden gennem de sidste års krise, og ledelsen ser i dag optimistisk på fremtiden.

- Jeg har valgt at investere yderligere i virksomheden, fordi Gråkjær A/S er inde i en sund udvikling, og fordi jeg tror, virksomheden vil fortsætte den positive udvikling i de kommende år, siger bestyrelsesformand John Gråkjær.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Overtagelsen sker med det formål at skabe et varigt familieejerskab, fortætter John Gråkjær.

Også den daglige ledelse tager positivt imod overtagelsen og ser frem til at skabe kontrolleret vækst på de primære markeder Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østeuropa.

- For ledelsen og medarbejderne er dette et stærkt signal om, at der er stor tillid til virksomheden og dens fortsatte udvikling, siger administrerende direktør Jan Larsen.

Alle medarbejdere har været samlet for at fejre det nyetablerede familieejerskab.