Abonnementsartikel

Vestjysk maskinforretning melder sig ind i Maskinhandler Indkøbsringen igen efter flere års pause.

God efterspørgsel på blandt andet Zero Turn-klippere fra amerikanske Ferris har fået Lemvig Maskinforretning til at søge tilbage til medlemskredsen af MI-forhandlere.

- Området er jo heller ikke blevet mindre siden sidst, siger direktør Børge Ørgaard, som ser frem til at vise det store maskinprogram frem til alle kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over Ferris-klippere giver MI-medlemskabet også adgang til blandt andet Simplicity-klippere, Yanmar-kompakttraktorer, Rauch-saltspredere og Goes-atv'ere.

De første MI-maskiner er allerede trillet ind på gårdspladsen på Heldumvej, hvor de står side om side med New Holland-programmet.

Åbent hus på vej

Lemvig Maskinforretning, der både har maskiner til den grønne sektor og landbruget på programmet, blev etableret i 1950 af Poul Wrist. Han var i øvrigt en af drivkræfterne bag tilblivelsen af Maskinhandler Indkøbsringen i 1960'erne.

I dag er der i alt 10 medarbejdere hos firmaet, der har samme ejerkreds som Anker Bjerre i Holstebro, men de to forretninger drives separat. Det er kun Lemvig Maskinforretning, som fremover kan tilbyde MI-programmet til kunderne.

- Vi arbejder på at stable et åbent hus arrangement på benene sidst på året, afslører Børge Ørgaard.