Det bliver en markant skikkelse i dansk landbrug, som til januar billedligt talt klipper den røde snor til NutriFair 2014 i MESSE C, Fredericia.

Tredje udgave af fagmessen for animalsk landbrugsproduktion får nemlig formanden for Landbrug og Fødevarer, Martin Merrild, som åbningstaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Martin Merrild, der selv er mink- og fjerkræproducent, kan åbne messen i bevidstheden om, at lidt mildere vinde synes at ramme landbrugserhvervet. I al fald var driftsresultaterne i store dele af branchen langt mere solide sidste år end længe set.

- Landbruget er et erhverv i fremgang. Og det er godt at se, at landmændene og deres leverandører vejrer morgenluft og igen vælger at mødes på NutriFair. Fremtiden er ikke så sort, som den har været, siger Martin Merrild med tydelig reference til Landbrug & Fødevarers igangværende kampagne.

Ekstra hal

Fremgang er også kendetegnende for NutriFair, som til 2014-udgaven tager en ekstra messehal i brug og dermed udvider udstillingsarealet med næsten en fjerdedel.

- Vi har helt fra starten fået fantastisk opbakning til NutriFair, og næste års messe er absolut ingen undtagelse. Udstillerne har igen vist os stor tillid og reserveret større stande end tidligere, og der er også kommet flere nye virksomheder til. De satser virkeligt på NutriFair som udstillingsvindue og mødeforum, og det er vi meget taknemmelige for, siger Peter Sunesen, projektleder i MESSE C, Fredericia.

- Martin Merrild er en absolut nøglefigur i dansk landbrug, og kendt af alle i branchen, så vi rigtig glade for, at han vil skyde NutriFair 2014 godt i gang, slutter Peter Sunesen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NutriFair finder sted den 22.-23. januar 2014. Se mere på www. nutrifair.dk