Abonnementsartikel

LandboUngdom præsenterer for første gang Teampløjning for teams bestående af to personer.

I forbindelse med DM i pløjning, som bliver afviklet den 2. og 3. november på Ausumgaard i Hjerm, præsenterer LandboUngdom for første gang Teampløjning for teams med to personer. Meningen er at tiltrække flere unge deltagere.

- Vi oplever, at pløjesporten har svært ved at få tag i de unge. Og det, vi hører fra de unge, er, at det ikke er lysten til at pløje, der mangler. Det er snarere, at de unge ikke selv vil stå alene med det hele. Man skal spænde for og justere, og det mener vi, vil være sjovere i teams på to, fortæller Flemming Thorsager, der sidder i landspløjeudvalget, og som selv er veteran med flere DM titler bag sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alt andet lige er det sjovere, når man kan lave noget sammen med vennerne, så vi håber selvfølgelig på, at vi kan tiltrække flere af de unge til pløjesporten, hvis de må stille op i team på to. Vi håber, det kan bringe fællesskab og samvær ind i sporten, og det vil vi gerne demonstrere ved dette års DM med nogle teams, både i standard og vendeplov, fortæller Flemming Thorsager.

Der er også mulighed for at stille op til de resterende regionsstævner som team. Regler og bedømmelse følger de normale regler for konkurrencepløjning.