Abonnementsartikel

Med gårsdagens storm og ødelagte bygninger følger risiko for brand. Derfor er det vigtigt, at der bliver afbrudt for strømmen i de ramte bygninger eller de sektioner, der er ramt.

En del landbrug er ramt af stormen, og mange har fået skader på bygninger. Et meget vigtigt budskab til landmænd, der har stormskader er, at det er vigtigt at afbryde strømmen i de ramte bygninger, eller de sektioner af bygninger, der er ramt.

- Der er risiko for brand, hvis strømmen ikke afbrydes i en stormskadet driftsbygning. Derfor opfordrer vi til at landmanden sikkert og forsvarligt afbryder strømmen i den bygning, der er beskadiget af stormen, siger skadechef Maria Lund i Topdanmark, Landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvis landmanden er afhængig af strømmen i den pågældende bygning, skal han eller hun kontakte Topdanmarks Landbrugsskade og anmelde skaden. Dog er der ventetid på telefonerne lige nu.

Hvis der ikke er afhængighed af strøm i den eller de beskadigede bygninger lige nu, anbefaler Maria Lund, at man venter en dag eller to med at anmelde skaden.