Stiller man store krav til såkvalitet, kapacitet og driftsikkerhed, så kan en ny såkombination fra Kuhn meget vel være løsningen. Det er den nye Kuhn CSC 6000, som sammen med fronttanken TF 1500 er en af de nyheder, som Kuhn bringer med til Agritechnica 2013 i Hannover i november.

I kombination med TF 1500 fronttanken, der har en maksimal kapacitet på 2.000 liter, er der gode betingelser for en stor arbejdskapacitet uden at gå på kompromis med kvaliteten - uanset om der arbejdes i pløjet jord eller i systemer med reduceret jordbearbejdning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye såkombination byder også på en HR 6004DR rotorharve, der kan arbejde med op til 350 hestekræfter takket være den integrerede oliekøler, samt et Seedflex skiveskærsarrangement.

Seedflex-skærets design med dobbelte, forskudte skiver monteret på et parallelogram og dybde- og trykhjul med stor diameter, samt et skærtryk på 45 kg, garanterer en ensartet sådybde og præcis kerneplacering, selv ved høje arbejdshastigheder.

Såenhederne er integreret på valsens ophæng. Det sikrer en præcis dybdestyring og letter justeringerne. Hydraulisk skærløft er standard.

Takket være det nye aftagelige transporthjulstel er kombinationen sikker og lovlig at køre med på offentlig vej. Hjulstellet sørger for, at vægten på traktorens bagaksel og totalvægten ligger inden for det tilladte, da noget af belastningen overføres til hjulstellet under transport.

Det er enkelt at afmontere via de halvautomatiske koblinger. Dermed belaster det ikke maskinen med ekstra vægt under arbejdet. Når arbejdet er slut, skal det blot kobles på igen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyheden kan tidligst leveres i Danmark i efteråret 2014.