Abonnementsartikel

Kimbrerskuet i Aars er netop nu i gang, og skuet er et vigtigt skue ifølge udstillere

Fredag den 4. og 5. oktober afholdes der Kimbrerskuet i Messecenter Vesthimmerland i Aars. Skuet har over 80 udstiller inden for landbruget og de nærliggende erhverv.

På to standpladser kan danske Kongskilde-produkter nærstuderes i form af JF fuldfoderblander hos Sørensen og Lynggard og Kongskilde jordbehandlingsprodukter hos Jysk Maskincenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salgschef Søren Holm fra Kongskilde er med på skuet, og han ser stor potentiale i skuet.

- I Himmerland har vi godt fat i fuldfodervogne-markedet med JF-produkterne, hvorimod vi stadig har benarbejde, der skal gøres for at få bedre fat i markedet med jordbehandlingsudstyr fra Kongskilde, fortæller Søren Holm.

Han fortæller at Kongskilde i længere tid har haft en større fokus på eksportmarkedet end det danske:

- Dog er vi ved at få bedre fat i blandt andet Fyn og Sønderjylland, så vi er på vej frem, og har også nogle rigtig fine produkter til de danske marked, fortæller Søren Holm.

Udstillere fra hele landet

CN Maskinfabrik fra Gram i Sønderjylland er også på udstillingslisten i Aars. CN Maskinfabrik udstiller blandt andet deres biobrændselfyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er her for at vise vores produkter frem for første gang på egen hånd. Vi bruger VVS forhandler til forhandling af vores fyr, men efter vi fik investeret i en udstillingstrailer i år, tager vi selv rundt til landets dyreskuer, og derfor er det naturligvis også klart, at vi dukker op til årets sidste skue i Aars, fortæller Orla Nielsen, sælger hos CN Maskinfabrik.

- Vi har besøgt skuet sidste år og her fornemte vi, at interessen er stor i de mange besøgende, så vi forventer os meget af de to dage i Aars.

Det er især biobrændselsfyret, som CN Maskinfabrik har fokus på, og Orla Nielsen fremhæver blandt andet fleksibiliteten af fyret, da den både kan fyre med korn, flis, savsmuld, rapskager og alle former for biobrændsel.