Abonnementsartikel

Glenirvine Farm i Ontario installerer DeLaval VMS nummer 10.000 i deres nye anlæg i begyndelsen af næste år.

Automatiske malkesystemer er hurtigt blevet standarden, når mælkeproducenter over hele verden ser efter større fleksibilitet, pålidelig kontrol og bedre mælkeydelse. DeLaval har nu solgt VMS nummer 10.000 til Glenirvine Farm i Fergus, Ontario.

- Det er en milepæl, som viser det hårde arbejde fra blandt andet ingeniører, produktspecialister, serviceteknikere, sælgere og selvfølgelig vores kunder, siger Jonas Hällman, Direktør for Automatiske Malkesystemer hos DeLaval International.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at denne præstation virkelig peger i den retning, som industrien er på vej imod, nemlig mere automatisering og integreret management-teknologi på gårdene, tilføjer han.

Som pioner inden for automatiske malkesystemer fik DeLaval i 1982 sit første patent på automatiske malkesystemer og installerede malkerobotter på en gård i Holland i begyndelsen af 1990’erne. De første generationer af DeLaval VMS blev solgt i 1998. Der er flere nyttige funktioner inkluderet som nøjagtig kirtelmalkning, en brugervenlig pegeskærm og mulighed for fuld systemintegration og opgraderinger.

Glenirvine Farm installerer DeLaval VMS nummer 10.000 i deres nye anlæg i begyndelsen af næste år. Ejerne, Doug og Lynda Jefferson og Andrew og Amanda Den Haan, har de sidste 40 år malket deres 50 køer i en DeLaval 4x2 sildebensstald.