Abonnementsartikel

Carl Trock er ny chef for Egebjerg-koncernen.

Den 1. september 2013 tiltrådte Carl Trock som administrerende direktør for Egebjerg International A/S med tilhørende koncernselskaber. Egebjerg-koncernen er international markedsleder indenfor inventar og udstyr til svinestalde. Det oplyser virksomheden i en pressemedelelse.

Hos Egebjerg International bliver det Carl Trocks opgave som øverste chef for koncernen at udvikle og styrke koncernens aktiviteter på hjemme - og eksportmarkederne. Privat har Carl Trock i årtier været fritidslandmand og har i en periode drevet en ejendom med svineproduktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Carl Trock, 58 år, kommer fra en stilling som administrerende direktør for Plus Pack-koncernen. Carl Trock har en executive MBA fra CBS i København og har haft en lang karriere i byggerimaterialebranchen.

Han har blandt andet arbejdet som landechef og administrerende direktør i Schneider Electric Danmark A/S samt som chef for Ruko A/S.

Carl Trock har gennem årene haft en lang række tillidsposter i den danske organisationsverden. Blandt andet som formand for brancheorganisationer som DI Byggematerialer, og som medlem af DI’s øverste ledelse.