Abonnementsartikel

Scantruck skiftede fra sommer- til efterårskampagne på Have & Landskab 2013.

Der var sæsonskift fra sommer til efterår omkring den grønne branches store udstilling, Have & Landskab i Slagelse. Og Komatsu-importør Scantruck var i bogstaveligste forstand klar med et hurtigskift fra sommer- til efterårskampagne for minigravemaskinen Komatsu PC16R-3 HS.

- Sommeren igennem har vi haft en pakke med PC16R med både udskydelig undervogn, halvautomatisk hurtigskift, to graveskovle, tre arbejdslys og radio i kabinen til en speciel kampagnepris. Det har været en stor succes, fortæller Scantrucks diskriftchef Jakob Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men mange interesserede har måske ikke lige ment, at det er tiden til at købe ny maskine, eller behovet er af begrænset varighed. Derfor lancerede vi på Have & Landskab en efterårskampagne med mulighed for at leje i stedet for at eje, forklarer distriktschefen.

Maskinen lejes i 48 måneder

Pakken er nøjagtig den samme som i sommerkampagnen, hvor man blot købte maskinen.

- Altså helt samme ekstraudstyr og i øvrigt med service og fuld vedligeholdelse. I stedet for at købe lejer man bare maskinen og udstyret i 48 måneder, siger Jakob Jørgensen.

Lige som andre Have & Landskab-udstillere havde han mange gæster ind på maskinstanden. Også om de mange andre maskiner, Scantruck havde med til messen.