Abonnementsartikel

Grindsted Landbrugsskole har taget første spadestik til en ny bygning.

Grindsted Landbrugsskole har de seneste år været gennem en rivende udvikling både i forhold til styrkelsen af landbrugsuddannelsen og i antallet af unge, der søger ind på skolen.

Derfor har skolen nu taget første spadestik til en ny elevfløj. Elevfløjen, der kommer til at ligge i sammenhæng med de øvrige boliger, skal rumme 15 enkeltværelser, men værelserne vil i perioder også kunne anvendes som dobbeltværelser. Desuden bygges et stort fællesrum, hvor eleverne kan tilbringe fritiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har i flere perioder oplevet, at der har været mangel på enkeltværelser, da flere og flere af vores elever ønsker det. Specielt de elever der går på lederuddannelsen efterspørger enkeltværelser. Vi har de senesteste år haft en stabil og pæn tilgang specielt af de ældste elever på uddannelsen, og for at have plads til dem, har vi måtte leje 40 til 50 sengepladser uden for skolen, fortæller Kurt Østergaard, forstander på Grindsted Landbrugsskole.

Samtidig med nybyggeriet udvides idrætshallen med et lagerlokale og et fællesrum.

- Eleverne er på skolen 24 timer i døgnet, og det er derfor vigtigt, at der er nogle gode steder, hvor de kan være sammen i fritiden, påpeger Kurt Østergaard.

Byggeriet ventes at kunne tages i brug til februar 2014.