Abonnementsartikel

Handelsvirksomheden Linds A/S, der blandt andet er kendt som leverandør af et bredt vareudbud til landbruget, har lanceret nyt mobilselskab.

Linds A/S, som har en stor kundebase i landbruget, lancerer nu et mobilselskab, Linds mobil, som tilbyder mobiltelefoni, mobilt bredbånd og mobiltelefoner.

Konceptet for mobilselskabet er ifølge Linds bygget op om firmaets kendte værdier, og det skulle gerne skabe tryghed for kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selskabet er kun en uge gammelt, men har allerede rundet de første 100 kunder og 25 solgte smart-phones oplyser Stig Lind, online-direktør hos Linds A/S.

Linds A/S har ifølge online-direktøren tænkt på at gøre det hele mere overskueligt og simpelt for kunderne, som selv sammensætter abonnementet med de elementer, som de har brug for.

Nettet som bruges til telefonien er en kombination af Telias og Telenors net. De to teleselskabers mobilnet lægges nemlig sammen hen over det næste års tid.

Det er planen, at Linds mobil skal blive en markant spiller på det danske mobilmarked grundet produktsortimentet, prissammensætningen og den lindske salgsform. 

Linds A/S er en 100 procent danskejet handelsvirksomhed, der primært beskæftiger sig med salg af handelsvarer til danske landbrug. Med flere end 30.000 varenumre har Linds et bredt og alsidigt produktsortiment, der spænder lige fra fodertilskud og såsæd over til beklædning, el-artikler, kontorartikler og dagligvarer til husholdningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Linds er en del af Lind-koncernen, der blev grundlagt i 1928. Koncernen beskæftiger i dag cirka 280 medarbejdere og omsætter for omkring 700 millioner kroner årligt.

Læs mere om det nye mobilselskab på www.lindsmobil.dk