Abonnementsartikel

Kuhn er ved at opføre ny produktionshal i Frankrig, så virksomheden har kapacitet til at producere mixervognene, som bliver større og større.

Verdens største producent af mixervogne, Kuhn, udvider igen. Virksomheden, der afsætter landbrugsredskaber i mere end 80 lande, er i gang med at bygge en ny produktionshal og lancerer samtidig tre-sneglede mixervogne.

En del af maskinprogrammet omfatter netop mixervogne, som produceres i kornbæltet i USA og i Vestfrankrig, hvor den nye produktionshal på 5.400 kvadratmeter er under opførelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kuhn har et bredt udvalg af mixervogne med både vertikale og horisontale snegle. Vognene fås fra fire kubikmeter, men som så meget andet bliver kravene til kapacitet stadig større. Derfor lancerer Kuhn en ny serie af tre-sneglede mixervogne fra 30 til 50 kubikmeter.

- De tre-sneglede vogne, der kommer til Danmark og Sverige i oktober, har et lavt effektbehov. De blander selv besværlige, langstråede materialer homogent og udfodrer meget jævnt, lyder det i en pressemeddelelse fra MI i Vejle.

Der er også selvkørende nyheder på vej fra Kuhn. De selvkørende mixervogne fra 10 kubikmeter til 25 kubikmeter fås i både vertikal og horisontal udgaver.

Fra MI i Vejle lyder det, at der indtil videre er solgt fire tre-sneglede vogne i Danmark.