Abonnementsartikel

Producenten har et mål om at nå en omsætning på 500 millioner euro i år, og det synes realistisk.

500 er det tal, som man fokuserer på i år i hele Amazone-organisationen. Målet er nemlig i år at nå op på en samlet omsætning for alle Amazone-fabrikkerne på 500 millioner euro, hvilket vil være et ordentligt spring i forhold til i fjor, hvor omsætningen var på 450 millioner euro.

Da Amazone tidligere på ugen viste en række produktnyheder frem for pressen på fabrikken i Leipzig, kunne Amazone-direktør Christian Dreyer melde ud, at målet synes inden for rækkevidde. På nuværende tidspunkt har man i hvert fald øget omsætningen med 10 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Under alle omstændigheder er jeg sikker på, at vi vil passere de 500 millioner euro senere på året, sagde Christian Dreyer, der kunne konstatere, at man ikke mindst har oplevet en fremgang i afsætningen af både selvkørende og bugserede sprøjter samt gødningsspredere. Især går salget strygende for den selvkørende Pantera og den nye bugserede Amazone UX 11200.

- Men det skal understreges, at også salget af redskaber til jordbearbejdning og såteknik går tilfredsstillende i den rigtige retning, sagde Christian Dreyer.