Abonnementsartikel

Carl Åge Pedersen har valgt pr. 1. oktober 2013 eller snarest derefter at stoppe som direktør for Planteproduktion på Videncentret for Landbrug, som han har været leder af i 21 år.

Carl Åge Pedersen er ikke syg, men har konstateret, at han ikke længere kan holde til sit nuværende job. Han er blevet tilbudt og har sagt ja til at fortsætte i virksomheden som chefkonsulent.

I chefkonsulentjobbet fortsætter han med sine nuværende bestyrelsesposter i AgroTech, HortiAdvice Scandinavia og Blue Planet Innovation – de to sidstnævnte som formand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden fortsætter han som Videncentrets repræsentant i rådgivningspanelet for Nationalt Center for Miljø og Energi (DCE) på Aarhus Universitet. I disse roller refererer han til adm. direktør Jan Mousing. Desuden skal Carl Åge Pedersen løse faglige opgaver inden for planteavls-, natur- og miljøområdet, hvor han skal referere til den kommende direktør for Planteproduktion.

Rekrutteringen af en ny direktør til Planteproduktion er i gang, og det forventes, at vedkommende kan starte den 1. oktober 2013 eller snarest derefter.