Abonnementsartikel

Micron har specialiseret sig i afskærmede, lav-volumen sprøjter og forstøvere til ukrudtsbekæmpelse. De forhandles nu hos FMR Maskiner i Nykøbing F.

Micron Group, som producerer præcisionssprøjte-udstyr, har for nylig indgået aftale med FMR Maskiner i Nykøbing F. om forhandling af producentens traktormonterede udstyr. Det britiske selskab har specialiseret sig i afskærmede, lav-volumen sprøjter og forstøvere til ukrudtsbekæmpelse.

- Vi er glade for at samarbejde med FMR Maskiner i Danmark. FMR har et stort kendskab til markedet, og vi er overbeviste om at Micron koncernens sprøjteudstyr bliver et etableret brand i dansk landbrug, siger Ausra Landey, marketingchef for Micron Group, mens Henrik Rasmussen, FMR Maskiner ser frem til at introducere Microns nyheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Micron Group tilbyder en række innovative produkter, der er designet til at forbedre landbrugspraksis og reducere brugen af kemi. Med reduktionen af tilgængelige kemikalier, prisstigninger og det lovgivningsmæssige pres for at skære ned på brugen af herbicider i de kommende år, vil Microns sprøjter, såsom Varidome båndsprøjten tilbyde et værdifuldt alternativ, siger han.

Fleksibel

En af mulighederne er Micron Varidome S5 med Dual-spraysystem, som er designet til kemisk fjernelse af ukrudt mellem rækkerne i afgrøder som for eksempel roer, raps, majs og grøntsager. Den fås i tre, seks og ni meters arbejdsbredder, og sprøjten er udstyret med et afskærmet sprøjtesystem, der giver brugerne mulighed for at båndsprøjte uden risiko for afdrift.  Takket være et fleksibelt design, kan den let konfigureres til at passe til den krævede rækkeafstand.

Varidome er udstyret med Micron`s specielle Pressure Head sprøjteskærme, som sikrer optimal fordeling af sprøjtevæsken. Pressure Head skærmen har indvendigt en glat overflade, som nedsætter risikoen for dryp fra skærmen.

Micron Varidome kan leveres med et Dual Spray System som muliggør besparelser og produktivitet, da der kan anvendes to midler i samme arbejdsgang.

Desuden fremstiller Micron Weedswiper - en unik non-dryp weedwiper - samt en bred vifte af skærmede sprøjter til havebrug og specialsprøjter til brug i højværdiafgrøder.