Abonnementsartikel

LRØ Advokaterne ApS og ProLex Advokaterne ApS fusionerer i løbet af efteråret og vil fremover fortsætte under navnet ProLex Advokaterne ApS. 

Advokat-selskaberne med tilknytning til LMO og LRØ, der for nylig fusionerede, bliver nu også fusioneret.

De to advokatselskaber dækker en række områder indenfor landbrug og byerhverv og supplerer hinanden godt. Det nye selskab vil derfor fremover have endnu flere ekspertiseområder at tilbyde kunderne. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forventer udvidelse

I ProLex Advokaterne ApS er der for tiden ansat fire advokater, og i LRØ Advokaterne to advokater. Der er desuden lige nu en opslået stilling for endnu en erfaren advokat i virksomheden, som blandt andet tilbyder juridisk assistance til generationsskifte, ejendomshandel, familie, selskaber, skat, kontrakter, retssager og inkasso.

- Jeg forventer, at vores fusion bevirker, at vi bliver endnu stærkere, og at vi vil få behov for at udvide antallet af medarbejdere løbende, udtaler advokat Henrik Nielsen, LRØ Advokaterne ApS.

Med i markante sager

ProLex Advokaterne ApS og LRØ Advokaterne er primært kendt i offentligheden for sager om ansættelsesret og om ekspropriation. En række kontroversielle sager anlagt af fagforeningen 3F har givet en del mediebevågenhed og er alle endt ud de to advokatselskabers kunders fordel.

ProLex Advokaterne ApS er også kendt for at have skaffet en række landmænd i Randers 14 millioner kroner i erstatning efter ekspropriering i Sdr. Borup-sagen i fjor.

LRØ Advokaterne er blandt andet eksperter i kontraktret og i hævdsager, hvor der for eksempel stilles spørgsmåls ved en landmands ret til at benytte en privat vej, han eller hun har kørt på i mange år, for eksempel på grund af ejerskifte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Advokaterne har adresse hos LMO i Søften, Horsens og Viborg, som de har et tæt samarbejde med, og det fortsætter efter fusionen.