Abonnementsartikel

En 1300 kvadratmeter stor værkstedbygning skal give optimale forhold for eleverne på landmand- og jordbrugsmaskinføreruddannelsen.

Mens ferien har sænket sig over de fleste uddannelsesinstitutioner er der byggetravlhed hos Agri College Aalborg. Her er man i gang med det seneste skridt i et større byggeprogram.

Første skridt har været opførelsen af en ny undervisningsfløj med en række lyse, moderne undervisningslokaler og et tiltalende studiemiljø, som er taget i brug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu følger en 1.300 kvadratmeter stor værkstedshal, der foruden plads til Agri College Aalborgs maskinpark også kommer til at rumme værksteder, undervisningslokaler og møderum.

- Her bliver der optimale faciliteter og undervisningsmuligheder for elever på landmand- og jordbrugsmaskinføreruddannelsen, lyder meldingen fra Aalborg-skolen.

Byggeriet af den nye værkstedshal betyder samtidig, at der er blevet nye pladsmuligheder for to af skolens andre uddannelser. I den tidligere maskinhal er der indrettet en ”sandkasse”, så anlægsgartnerne kan udføre flisearbejde, også når regnen siler ned. Ligeledes har eleverne på grundforløbet for skov- og naturteknikere fået et område med plads til udstyr og et sted, hvor de kan trække indendørs, hvis vejret skulle blive for råt for selv hærdede udendørsfolk.