Abonnementsartikel

Rødkilde ATV tilbyder ny solid sikkerhedspakke, så du ikke får køretøjet stjålet.

Tyveri af ATV'ere er et større og større problem, tyvene bliver stadig dygtigere, og selv moderne GPS sporingssystemer har begrænsninger. Så hvad kan man ellers gøre for at sikre sin fine ATV'er eller andre køretøjer eller redskaber mod de langfingrede?

En del ATV-ejere sætter GPS-trackere på ATV?en i håb om at kunne finde den igen, hvis den bliver stjålet. Desværre bruger GPS-trackeren strøm fra ATV'ens batteri, så har man ikke kørt på sin ATV i nogen tid, kan den være helt tappet for strøm. Så kan ATV'en ikke starte og GPS-trackeren virker ikke. Løsningen kan være en Onguard sikringspakke fra Rødkilde ATV.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Vores erfaring er, at den bedste sikring er passiv sikring, siger Kim Rasmussen fra Rødkilde ATV.

Onguard sikringspakken består tre ting: Et gulvanker som med de medfølgende betonbor og ekspansionsbolte monteres fast i et betongulv. Dertil en 12 millimeter sekskantet, hærdet Onguard stålkæde på 224 centimeter, som trækkes rundt om bagakslen på ATV'en eller et sted, hvor den ikke kan frigøres. Det hele låses sammen med en firepunkts Onguard bøjlelås.

- Man kører altså blot sin ATV hen over gulvankeret, trækker kæden rundt om bagakslen eller stellet og låser det sammen. Det er så tilpas nemt, at man rent faktisk får det gjort, siger Kim Rasmussen.

Kæden er speciel ved, at dens sekskantede form og hærdede japanske stål gør, at den ikke kan klippes over med selv den største boltsaks. Den er også polstret med stof, så den ikke ridser ATV'en.

Rødkilde ATV har flere kunder som har fået stjålet ATV med GPS trackere, men til dato har endnu ingen fået stjålet deres ATV med en Onguard sikringspakke.