Abonnementsartikel

Her i Claas' 100 års jubilæumsår arrangerer Claas og LMB sammen med en række forhandlere busrejse til Agritechnica messen i Hannover.

Man skal være både døv og blind for ikke at vide, at Claas i år har 100 års jubilæum. Også LMB Danmark vil sammen med en række danske Claas-forhandlere være med og arrangerer derfor busrejser til Agritechnica messen i Hannover, hvor der bliver føjet et særligt Claas-arrangement til programmet.

LMB havde en lignende rejse i 2011, men i år øges antallet af busser, så flere kan komme med til Agritechnica, der foregår 10.-16. november.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claas, som traditionelt har haft en af de største stande på Agritechnica, har i år udvidet standarealet for at få plads til den lange række af nyheder, herunder den nye Axion 800 serie, som offentligheden fik et smugkig på i Paris under Sima-messen.

Claas har tillige lejet en ekstra hal - "Deutscher Pavillon" - udenfor messearealet, hvor særligt indbudte kunder er inviteret til at deltage i fejringen af Claas’ 100 års jubilæum. De kunder, der tager med Claas-forhandlerne til Agritechnica, er netop blandt de indbudte.

- Ligesom i 2011 har vi arrangeret busturene, så vores kunder stort set ikke skal gøre andet end at møde op, når bussen kører, siger Morten Nørtoft Jørgensen, LMB Danmark A/S. Alt er med i pakken, såsom bustransport, hotel og entrebillet til to dage på messen. Hos LMB regner man med at få knap 500 kunder med til Agritechnica.

Er man interesseret i at høre mere om busturene til Agritechnica, skal man kontakte de medvirkende forhandlere, som er Aalborg Maskinforretning A/S, A.P. Jørgensen, Ribe, Mørkøv Maskinforretning A/S, Ringe Maskinforretning A/S, Traktor & Høstspecialisten A/S, Hinnerup, Røstofte Maskiner A/S, Mern og Sakskøbing, Maskinland Grindsted A/S, Maskinland Vittarp A/S, Stadil Smede- & Maskinforretning A/S, Maskincenter Ringsted A/S, Maskincenter Roskilde A/S og Kolding/Gravens Maskinforretning A/S.