Abonnementsartikel

LiL-grupperne er navnet på et nyt netværk for ledere i landbrug. Inspirationen kommer fra VL-grupperne, som er et netværk for virksomhedsledere i industrien.

Ledelse er det centrale emne for arrangementerne i LiL-grupperne. Det fremgår af en meddelelse fra Susanne Pejstrup, der er initiativtager til netværket.

- Det er formålet, at deltagerne udvikler deres effektivitet som ledere gennem arrangementer, coaching, træning og drøftelser med hinanden. LiL-gruppene vil være mere forpligtende for deltagerne end VL-grupperne er, udtaler hun og fremhæver, at netværket er for de ambitiøse ledere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hver deltager skal nemlig fastsætte sine personlige præstationsmål, som de øvrige deltagere løbende og systematisk giver sparring på. På den måde bliver deltagelsen mere interessant for de ambitiøse ledere, der gerne vil udvikle deres talent, siger Susanne Pejstrup.

LiL-grupperne er under opbygnin og de første grupper bliver dannet før sommerferien. Det bliver holdt informationsmøde tre steder i Jylland, den 17., 18. og 21. juni.

Læs mere her.