Abonnementsartikel

Ribe-virksomheden fejrede jubilæet med gaver til flere af de over 2.000 gæster, der kom forbi fødselsdagsfesten.

Der var gang i handlerne, da Brdr. Holst Sørensen fejrede firmaets 50 års jubilæum med et åbent hus arrangement den 16.-17. maj i Obbekær ved Ribe.

Både Giant minilæssere og Merlo teleskoplæssere var der nemlig stor interesse for, oplyser virksomheden. De første to, der købte en Giant minilæsser, var Vestermark & Søn A/S fra Ribe og Allan Korsgård Sørensen fra Aalestrup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vestermark & Søn oprustede med en Giant V452 HD-Xtra til diverse opgaver indenfor anlæg og brolægning, mens Allan Korsgård Sørensen investerede i en V452T HD, som skal bruges til vognmandsforretning og entreprenørarbejde.

Mase af gaver

Begge handler udløste gavekort på et gastronomisk kroophold for to - lige som de første to handler med en Merlo teleskoplæsser. Her var det Preben Møller fra Arnum og Ulsted Varmeværk fra Hals, der slog til med henholdsvis en Merlo P34.7 Plus til sit landbrug og en Merlo P25.6 til driften af varmeværket.

Ud over de nævnte præmievindere, som har fået deres gevinster tilsendt direkte, var der flere andre af de over 2.000 besøgende, der gik hjem men en gave i hånden.

Således vandt Anders Skov fra Ribe en Jonsered plæneklipper, mens Jens Chr. Jensen fra Gredstedbro og Birgit Beck fra Føvling blev præmieret med en "Irisch coffee" gavekurv. Derudover var der otte andre gæster, som fik sig en irsk whisky.