Abonnementsartikel

Med en omsætningsfremgang på 17 procent blev årets resultat bedre end forventet hos ACO Funki.

ACO Funki A/S har præsenteret, for året 2012, et resultat efter skat på 2.4 millioner, som er på niveau med 2011.

Ledelsen er tilfreds med resultatet, da det er bedre end forventet og samtidig har året 2012 været belastet med 600.000 tusinde kroner i ekstraomkostninger til centralisering og etablering af nyt selskab fortæller Administrende direktør Lene Bryde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Danmark har væksten steget med 35 procent, hvilket er meget positivt. Det har specielt været levering af full-line projekter til løsgående søer, efter de nye regler pr. 1. januar 2013.

Eksport andelen er fortsat 70 procent med en stigning på 10 procent. ACO Funkis fokus områder er fortsat Rusland, Kina, Øst Europa, samt det kendte nærmarkeder Europa, Norden og Danmark.

Den 1. januar 2013 centraliserede ACO koncernen deres landbrugsdivision i  ACO Funki A/S, Herning, hvilket betyder lager og indkøb er flyttet fra Tyskland til Herning.

De har samtidig oprettet et nyt salgskontor i Tyskland under ACO Funki A/S.  Det har bevirket at der siden 1. januar 2013 er der skabt 10 nye arbejdspladser i Herning de fleste er flytte med fra Tyskland fortæller Torden Olesen, salgs- og marketing direktør. 

Den 1. januar 2013 oprettede ACO Funki A/S et nyt datterselskab i Rusland, for at være tættere på kunderne. Der oprettes et reservedels-komponentlager i Rusland, så der kan ydes hurtig service til kunderne med salg af reservedele